Tonnikalakastike
Valmistusaineet
4 annosta
3 x 80 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
200 g tomaattipyreetä
1 pieni sipuli
½ valkosipulinkynsi
100 ml valkoviiniä
1 oksa persiljaa –
1 oksa basilikaa
40 g extra virgin
oliiviöljyä
suolaa maun mukaan
3 x 80 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
200 g tomaattipyreetä
1 pieni sipuli
½ valkosipulinkynsi
100 ml valkoviiniä
1 oksa persiljaa –
1 oksa basilikaa
40 g extra virgin
oliiviöljyä
suolaa maun mukaan
Stampa Ricetta
Valmistusohje
1. Pilko sipuli, hienonna valkosipulinkynsi ja hienonna basilika ja persilja erikseen. Kuullota sipuli ja valkosipuli pannulla läpikuultavaksi. Lisää viini ja anna kiehua noin 3 minuuttia kunnes alkoholi on haihtunut.
2. Lisää tomaattipyree, mausta suolalla ja anna hautua noin 10 minuuttia. Lisää valutettu tonnikala ja pilkotut yrtit, sekoita kaikki valmistusaineet yhteen. Sekoittele noin minuutin ajan ja ota sitten pannu pois liedeltä.
3. Voit lisätä kastikkeeseen myös sahramia, joka antaa erikoisen ja houkuttelevan maun.