Spaghetti Alla Carbonara tonnikalasta ja kesäkurpitsasta
![](https://www.riomare.fi/wp-content/uploads/2022/07/Spaghetti-Alla-Carbonara-tonnikalasta-ja-kesäkurpitsasta-1.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
Valmistusaineet
4 annosta
350 g paksua spagettia
160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
3 kesäkurpitsaa
2 munankeltuaista ja 1 kokonainen kananmuna
4 rkl kermaa
1 tl parmesaanijuustoa raasteena
40 g extra virgin oliiviöljyä
suolaa
reilusti mustapippuria
350 g paksua spagettia
160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
3 kesäkurpitsaa
2 munankeltuaista ja 1 kokonainen kananmuna
4 rkl kermaa
1 tl parmesaanijuustoa raasteena
40 g extra virgin oliiviöljyä
suolaa
reilusti mustapippuria
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.fi/wp-content/uploads/2022/07/Spaghetti-Alla-Carbonara-tonnikalasta-ja-kesäkurpitsasta-1.jpg)
Valmistusohje
1. Kuumenna iso kattilallinen vettä kiehuvaksi. Kun vesi alkaa kuplia, lisää suolaa.
2. Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi ja ruskista ne pannulla oliiviöljyssä, mausta hyppysellisellä suolaa.
3. Lisää spagetti kiehuvaan veteen ja keitä napakan kypsäksi.
4. Vatkaa kulhossa munien sekaan kerma ja parmesaanijuustoraaste, lisää kuumat kesäkurpitsanpalaset ja valutettu tonnikala. Sekoita valutettu pasta lopuksi kastikkeen joukkoon. Sekoita hyvin, jotta kastike imeytyy pastaan.
5. Rouhi päälle runsaasti mustapippuria ja tarjoa heti.
Kokeile lisäksi
Lisää pastaan tuoretta revittyä basilikaa.