Pesto-tonnikala-mozzarellapasta
Valmistusaineet
4 annosta
350 g lyhyttä pastaa
160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
200 g mozzarellaa
1 kypsä tomaatti
50 g extra virgin ‑oliiviöljyä
kourallinen basilikanlehtiä
1 rkl pinjansiemeniä
30 g parmesaanijuustoa raasteena
2 rkl tuorejuustoa
suolaa
350 g lyhyttä pastaa
160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
200 g mozzarellaa
1 kypsä tomaatti
50 g extra virgin ‑oliiviöljyä
kourallinen basilikanlehtiä
1 rkl pinjansiemeniä
30 g parmesaanijuustoa raasteena
2 rkl tuorejuustoa
suolaa
Stampa Ricetta
Valmistusohje
1. Kuumenna iso kattilallinen suolattua vettä kiehuvaksi. Huuhdo basilikat ja pane ne tehosekoittimeen öljyn, parmesaanijuuston, pinjansiementen ja tuorejuuston kanssa. Lisää ripaus suolaa ja sekoita tahnaksi.
2. Kuutioi mozzarella ja tomaatti, valuta tonnikala ja sekoita se mozzarellan ja tomaatin joukkoon. Keitä pasta.
3. Kaksi minuuttia ennen kuin valutat pastan, ota kaksi ruokalusikallista keitinvettä ja lisää pestoon, jotta se pehmenee.
4. Valuta napakan kypsä pasta. Lisää pesto heti pastaan, sekoita hyvin ja lisää vielä tonnikala-tomaatti-mozzarellaseos.