Sitruunainen tonnikalasalaatti
Valmistusaineet
4 annosta
2 x 160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
200 g salaatinlehtiä – nippu retiisejä
sitruuna
nippu persiljaa
20 g paahdettuja manteleita
50 g extra virgin ‑oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
2 x 160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
200 g salaatinlehtiä – nippu retiisejä
sitruuna
nippu persiljaa
20 g paahdettuja manteleita
50 g extra virgin ‑oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
Stampa Ricetta
Valmistusohje
1. Viipaloi retiisit ohuelti, lisää raastettu sitruunan kuori, puolikkaan sitruunan mehu, pippuria myllystä, tilkka öljyä ja hienonnettu persilja. Sekoita ja anna maustua muutaman minuutin ajan.
2. Levitä salaatinlehdet lautaselle, mausta suolalla ja valuta päälle loppu oliiviöljy. Lisää tonnikala, maustuneet retiisit ja rouhitut mantelit.
3. Nauti maukas kevätkesän salaatti heti.