Basilikalla maustettua tonnikalaa, vihreitä papuja ja kirsikkatomaatteja
Valmistusaineet
4 annosta
2 x 160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
300 g punaisia ja keltaisia kirsikkatomaatteja
300 g vihreitä papuja
nippu basilikaa
1/2 valkosipulinkynsi
1 rkl valmista pestokastiketta
50 g extra virgin ‑oliiviöljyä
suolaa
2 x 160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
300 g punaisia ja keltaisia kirsikkatomaatteja
300 g vihreitä papuja
nippu basilikaa
1/2 valkosipulinkynsi
1 rkl valmista pestokastiketta
50 g extra virgin ‑oliiviöljyä
suolaa
Stampa Ricetta
Valmistusohje
1. Keitä vihreät pavut suolatussa vedessä, valuta ja anna jäähtyä.
2. Leikkaa tomaatit ensin puoliksi ja sitten neljään osaan, mausta öljyllä, suolalla, hienonnetulla valkosipulilla ja basilikalla. Sekoita ja anna maustua.
3. Asettele keitetyt vihreät pavut lautaselle, lisää tonnikala ja tomaattiseos, ota valkosipuli pois.
4. Koristele muutamalla basilikanlehdellä ja lisää päälle öljyä, johon on sekoitettu pestokastiketta. Tarjoa heti rapean leivän kanssa.