Chilitonnikalaa, kuullotettua punasipulia ja appelsiinia
Valmistusaineet
4 annosta
3 x 80 g Rio Mare Chilli Tuna ‑tonnikalaa
2 mietoa punasipulia
2 appelsiinia
10 uutta perunaa kuorineen
2 pientä laakerinlehteä
40 g extra virgin ‑oliiviöljyä
20 g sokeria
1 rkl omenaviinietikkaa
suolaa
3 x 80 g Rio Mare Chilli Tuna ‑tonnikalaa
2 mietoa punasipulia
2 appelsiinia
10 uutta perunaa kuorineen
2 pientä laakerinlehteä
40 g extra virgin ‑oliiviöljyä
20 g sokeria
1 rkl omenaviinietikkaa
suolaa
Stampa Ricetta
Valmistusohje
1. Viipaloi sipulit (ei kovin ohuiksi siivuiksi) ja paista niitä tarttumattomalla pannulla laakerinlehtien, öljyn, sokerin ja viinietikan kanssa. Lisää myös hyppysellinen suolaa. Kypsennä kunnes sipulit ovat kuullottuneet, ota pannu hellalta ja lisää raastetut appelsiininkuoret.
2. Keitä perunat suolavedessä, valuta ja leikkaa ne kuorineen neljään osaan. Kuori ja viipaloi appelsiinit.
3. Asettele appelsiiniviipaleet lautaselle, sekoita perunat ja sipulit keskenään ja kaada seos appelsiinien päälle. Lisää lopuksi tonnikala.