Frisella-leipäset kirsikkatomaattien, rapinin ja tonnikalan kanssa
Valmistusaineet
4 annosta
2 x 80 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
4 frisellaa
12 kirsikkatomaattia
300 g huuhdottua rapinia
1 oksa tuoretta oreganoa
viinietikkaa
extra virgin ‑oliiviöljyä
suolaa maun mukaan
2 x 80 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
4 frisellaa
12 kirsikkatomaattia
300 g huuhdottua rapinia
1 oksa tuoretta oreganoa
viinietikkaa
extra virgin ‑oliiviöljyä
suolaa maun mukaan
Stampa Ricetta
Valmistusohje
1. Sekoita kulhossa 2 rkl vettä, 1 rkl viinietikkaa, loraus oliiviöljyä ja hyppysellinen suolaa. Asettele frisellat tarjoiluastiaan ja valuta seos niiden päälle. Anna pehmetä.
2. Puolita kirsikkatomaatit ja pane ne kulhoon. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja tuoreella oreganolla. Anna marinoitua. Varmista, että rapinissa ei ole jäljellä paksuja varsia.
3. Leikkaa rapini palasiksi ja ryöppää sitä 5–6 minuuttia suolavedessä isossa kattilassa. Valuta ja mausta lämmin rapini suolalla ja oliiviöljyllä. Anna jäähtyä.
4.Koristele frisellat rapinilla, kirsikkatomaateilla ja isohkoilla Rio Mare ‑tonnikalapalasilla. Käytä tomaattien marinadi kastikkeeksi.