Linguine-pastaa, tonnikalaa ja herneitä
Valmistusaineet
4 annosta
350 grammaa linguine-pastaa
160 grammaa Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
1 porkkana
1 sellerinvarsi
½ sipuli
200 grammaa tuoreita herneitä
1 kypsä tomaatti
30 grammaa extra virgin ‑oliiviöljyä
tuoretta persiljaa
suolaa
350 grammaa linguine-pastaa
160 grammaa Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
1 porkkana
1 sellerinvarsi
½ sipuli
200 grammaa tuoreita herneitä
1 kypsä tomaatti
30 grammaa extra virgin ‑oliiviöljyä
tuoretta persiljaa
suolaa
Stampa Ricetta
Valmistusohje
1. Täytä iso kattila vedellä. Lisää suolaa ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää pasta ja anna kiehua.
2. Pese vihannekset. Kuutioi porkkana ja tomaatti. Viipaloi selleri, hienonna sipuli ja persilja.
3. Hauduta vihanneksia (paitsi persiljaa ja tomaattia) kattilassa oliiviöljyssä. Lisää herneet ja kypsennä noin 10 minuuttia. Lisää suolaa ja kuutioitu tomaatti, valutettu tonnikala ja persilja. Ota pois levyltä noin minuutin kuluttua.
4. Valuta pasta ja mausta se seoksella. Tarjoa heti ja nauti!
Vaihtoehto
Käytä herneiden sijasta ohuita kesäkurpitsasuikaleita.