Macaroni Alla Pugliese tonnikalasta ja parsakaalista
Valmistusaineet
4 annosta
350 g makaronia
160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
500 g parsakaalia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
30 ml oliiviöljyä
30 g parmesaanijuustoa raasteena
1 chili
suolaa
350 g makaronia
160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
500 g parsakaalia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
30 ml oliiviöljyä
30 g parmesaanijuustoa raasteena
1 chili
suolaa
Stampa Ricetta
Valmistusohje
1. Irrottele parsakaalista kukinnot pieniksi nuppuosioiksi ja kuutioi varsiosa. Pilko sipuli, viipaloi valkosipulinkynnet ja chili. Ruskista ne öljytilkassa suurella pannulla ja siirrä sivuun odottamaan.
2. Keitä pasta ja parsakaalit runsaassa kiehuvassa suolavedessä, valuta ja kaada pannulle paistettujen ainesten sekaan. Lisää tilkka pastan ja parsakaalin keitinvettä.
3. Lisää parmesaanijuusto, sekoittele liedellä minuutin ajan, lisää osittain valutettu tonnikala ja tarjoa.