Pastaa tonnikalan, kevätsipulin ja murennetun leivän kanssa
Valmistusaineet
4 annosta
2 x 80 g Rio Mare Chilli Tuna ‑tonnikalaa
350 g pastaa
4 kevätsipulia
1 viipale kuivaa leipää
1 timjaminoksa
50 g extra virgin ‑oliiviöljyä
300 g kirsikkatomaatteja
suolaa
2 x 80 g Rio Mare Chilli Tuna ‑tonnikalaa
350 g pastaa
4 kevätsipulia
1 viipale kuivaa leipää
1 timjaminoksa
50 g extra virgin ‑oliiviöljyä
300 g kirsikkatomaatteja
suolaa
Stampa Ricetta
Valmistusohje
1. Hienonna kevätsipulit ja paista niitä hetki tarttumattomalla pannulla, jolla on 30 g öljyä ja ripaus suolaa. Lisää tilkka vettä ja anna paistua noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Ota sitten sipulit pois pannulta ja paista puolitetut tomaatit samalla pannulla sipulin paistoliemessä välillä sekoitellen.
2. Kuumenna iso kattilallinen suolattua vettä kiehuvaksi ja keitä pasta.
3. Sillä välin kun pasta kiehuu, murenna leipä ja ruskista leivänmuruja pannulla. Lisää timjami ja loppu öljy.
4. Valuta pasta ja lisää sipulit, tomaatit ja chilitonnikala. Sekoita hyvin ja ripottele pinnalle paahdetut leivänmurut ja timjamia.