Tonnikalalla ja ricottajuustolla täytetyt kesäkurpitsan kukat
Valmistusaineet
4 annosta
160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
12 kesäkurpitsan kukkaa
200 g ricottaa
persiljanoksa
2 lusikallista parmesaanijuustoa raasteena
1 muna
2 lusikallista jauhoa
4 lusikallista maitoa
paistoöljyä
suolaa
160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
12 kesäkurpitsan kukkaa
200 g ricottaa
persiljanoksa
2 lusikallista parmesaanijuustoa raasteena
1 muna
2 lusikallista jauhoa
4 lusikallista maitoa
paistoöljyä
suolaa
Stampa Ricetta
Valmistusohje
1. Sekoita huolellisesti kulhossa valutettu tonnikala, ricotta, parmesaanijuusto ja pieni määrä hienonnettua persiljaa.
2. Poista kukista emit, huuhdo kukat varoen ja täytä ne tonnikalaseoksella.
3. Vatkaa munien sekaan jauhot ja ripaus suolaa, ohenna maidolla sopivan paksuiseksi taikinaksi.
4. Kuumenna reilu määrä kasvisöljyä isossa paistinpannussa. Anna öljyn kuumentua useampi minuutti, jotta paistolämpötila on oikea. Kasta täytetyt kukat taikinaan ja laske ne varovasti kuumaan öljyyn. Paista kunnes kukat ovat rapeita ja kullankeltaisia.
Paista vain muutama kukka kerrallaan. Valuta kukat talouspaperin päällä ja tarjoile ne kuumina.